Creative Zen Stone Plus

http://www.itdisti.com/image2/Creative_Zen_70PF219100115.jpg

دیروز کریتیو زن استون پلاس دو گیگ گرفتم.( مبارکم باشه).  بررسی اش کردم و می خوام نتایج حاصله رو در اختیار شما بذارم.چون تو دفترچه اش هیچی ننوشته ! این سری چهار گیگ هم داره و در شش رنگ تولید شده.

این محصول اکثرا با گارانتی شاب ساپورت میشه. این باکسشه :


داخل جعبه اش پلیر ، هندزفری و کابل  USB و دفترچه راهنما داره.


پلیر با USB شارژ میشه.و برای شارژ کامل باید 2 ساعت به کامپیوتر وصل بشه.البته کریتیو شارژر AC هم داره ، که باید جدا گرفته بشه.


http://cdn.overstock.com/images/products/3/P11381901.jpg

وسایل جانبی:

کریتیو برای این سری مچ بند ، بازو بند ، جا کلیدی ، اسکین  و اسپیکر داره.


http://www.awidernet.com/wp-content/uploads/2007/05/zen-stone-access.jpg

21 گرم هست که خیلی سبکه . و از نزدیک خوشگلتر از عکسش دیده میشه.اکثر فرمتهای موزیک رو ساپورت میکنه.

بیشتر از 10 ساعت موزیک پخش می کنه.که با حجم دو گیگ نزدیک 1000 آهنگ چهار دقیقه ای می تونه پخش کنه.می شه از منوش حالت پخش رو انتخاب کرد. صداش خیلی خوبه. واضح و با کیفیته . صداش بلنده . من که نمی تونم با آخرین ولومش گوش بدم. خود کریتیو هم توصیه کرده که با پایین تر از نصف ولوم گوش بدیم !

http://img.hexus.net/v2/lifestyle/news/zenstoneplusspeaker.jpg

ده ساعت رکورد پشت سر هم میکنه.که کیفیت رکوردش قابل قبوله البته هنوز تو محیط باز امتحانش نکردم.

رادیو داره که طبق اطلاعات سایتش 32 ایستگاه رو می تونه بگیره. سرچ خودکار هم داره.وقتی ایستگاهی رو پیدا کرد می شه اون ایستگاه رو سیو کرد.

استاپ واچ داره. که ساعت و دقیقه و ثانیه و صدم ثانیه هست.یعنی دقتش صدم ثانیه است.


http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2007/05/Creative_Zen_Stone_colors_a.jpg

و اما چه ایرادی داره ؟ عادت کردن به منوش وقت میبره. و اینکه به جای اینکه بیان یه باتن عقبگرد بذارن تا وقتی که داخل منویی میشی بتونی با اون یه گام به عقب برگردی ، اومدن آخر هر منویی یه گزینه کنسل گذاشتن! این باعث شده سرعت کار با منو پایین بیاد.


پایین پلیر سمت چپ پورت USB  قرار داره. بالای پلیر سمت چپ پورت هندزفری داره.بالا دکمه شورت کات هست که خودمون می تونیم انتخاب کنیم با زدنش به کجا بره . مثلا من روی ساعت و تاریخ تنظیمش کردم. هر وقت این دکمه رو بزنم ساعت و تاریخ رو نشونم می ده.(چون عادت ندارم ساعت ببندم.)

دکمه ی play/pause هم کنار دکمه شورت کات هستش. که البته به عنوان پاور هم استفاده میشه.با چند ثانیه نگه داشتنش پلیر خاموش یا روشن میشه.

روی پلیر دکمه های چهار جهته قرار داره و دکمه وسطی که هم به عنوان OK عمل می کنه و هم با زدن این دکمه به منو میره. داخل هر بخش که باشین با نگه داشتن چند ثانیه ای دکمه وسط آپشن اون بخش آورده میشه.

اسکرین دایره شکلی داره که به رنگ آبی روشن میشه. بالای پلیر ، کنار دکمه ی شورت کات یه چراغ کوچیک گذاشتن که به رنگ آبی روشن می شه.طبق دفترچه وقتی شارژ نداره این چراغ روشن میشه و وقتی فول شارژ شد شروع به چشمک زدن میکنه. من دیروز فول شارژش کردم اما با اینکه چند ساعتی استفاده کرده بودم باز هم چشمک می زد! اینجا بود که با خودم گفتم نکنه مشکل داره ؟! و بعد  دقت کردم دیدم وقتی چراغ اسکرین خاموش می شه . چراغ آبیه شروع به چشمک زدن می کنه . اما وقتی اسکرین روشنه چشمک نمی زنه . اینو گذاشتن که یادمون نره پلیر روشنه !



Nokia 6120 classcic

http://www.internettico.com/classifieds/Member_Admin/clientimages/b6a0115a4617e285b4494126fbfNokia-6120-N529-1158-main.jpg

نکته ی مهم : قبل از شروع به خواندن این مطلب باید خاطرنشان کنم که شرکت نوکیا تجهیزات شنود در اختیار ایران قرار داد که توسط این تجهیزات مکالمات شخصی مردم ایران به راحتی قابل شنود و ردیابی هستند. ایرانیان برای نشان دادن اعتراض خود به عملکرد شرکت نوکیا از حدود سه ماه پیش از خریداری محصولات این شرکت خودداری کرده اند.


موبایل من در حال حاضر نوکیا ۶۱۲۰ کلاسیک هستش که من بعد یکی دو سال استفاده به شدت ازش راضی هستم.سیمبین ۹.۲ داره. پردازنده ی قوی داره.می تونه تا ۳۲ گیگ ساپورت کنه که از دوستام تا ۱۶ گیگش رو امتحان کردن  و اونطوری که گفته شده حتی وقتی کل رم رو پر می کنن افت سرعت چندان محسوس نیست!

سایت عصر نوشتن مقاله ای در موردش نوشته و این گوشی رو بررسی کرده . قسمت هایی از مقاله رو اینجا می ذارم . می تونین به خود سایت عصر نوشتن مراجعه کنین و این مقاله رو کامل بخونین.

‏Nokia 6120‎‏  گوشی ست که با وجودی که قیمت کاملا مناسب آن  ‏در نگاه اول ممکن است آن را در رده گوشی های معمولی قرار دهد با وجود سیستم عامل ‏Symbian 9.2‎‏ در ساختار آن به ‏یکباره در جایگاه بزرگان این رده می نشیند.با بررسی اجمالی میزان هزینه ای که جامعه کاربران موبایل در ایران برای خرید گوشی تلفن همراه می پردازند ، ردپای سه ‏نوع خریدار مختلف را می توان در این میان پیدا کرد : دسته اول کاربران گوشی های ساده در حد تماس و احیانا یک دوربین ‏معمولی که میزان هزینه آنها در این امر زیر یکصد هزار تومان است دسته دیگر طالب گوشی های همه کاره ولی نیمه ارزان ‏هسند که جمله معروف "تا دویست هزار تومان" را از این دسته فراوان می شنویم  و دسته دیگر نیز گوشی های مایه داری ‏حرفه ای هستند که با داشتن امکانات فراوان نظیر حافظه های بالا ، سیستم عامل ، دوربین فوق العاده و... تقریبا سقفی از ‏لحاظ قیمت ندارند.
در این میان کمتر اتفاق می افتد که یک گوشی از یک جامعه آماری به دیگری کوچ کند. به بیان دیگر بسیار ‏کم پیش می آید که گوشی با امکانات فراوان و خصوصیات برتر  را در دسته گوشی های میانه قیمت پیدا کرد. ولیکن این ماجرا ‏کاملا در مورد تازه وارد خانواده ‏Nokia‏ اتفاق افتاده است .
این گوشی جدید که با ظاهری کاملا محافظه کارانه در نگاه اول نوید ‏یک گوشی کاملا ساده را میدهد ‏Nokia 6120 Classic‎‏ نام دارد که حتی این روند محافظه کارانه در طراحی آن، در نام گذاری ‏گوشی نیز جلوه پیدا کرده است و کلمه کلاسیک در ساختار آن به ساده بودن ظاهر آن باز می گردد.در یک دید کلی 6120 نه ‏به خانواده گوشی های مولتی مدیای سری ‏N‏ تعلق دارد و نه می توان آن را به گوشی های هوشمند سری ‏E‏ منتسب کرد و ‏شاید این یکی از بهترین خصوصیات این گوشی است که دارای دسته بندی خاصی نبوده و اصطلاحا همه کاری با آن می توان ‏انجام داد. ‏
Nokia 6120‎‏ ظاهری کاملا جمع و جور و کوچک دارد و با ابعادی معادل 15×46×105 میلیمتری و وزن 89 گرمی بدون شک ‏کوچک ترین و سبک ترین گوشی دارای سیستم عامل در بازار است.

nokia-6120-04.jpg

یکی دیگر از نکات جالب در مورد این ‏گوشی این است که قیمت جهانی آن به نسبت قیمت آن در بازار ایران بطرز کاملا محسوسی بالاتر است جائیکه قیمت جهانی ‏ان چیزی در حدود 250 یورو است و قیمت آن در ایران حتی تا زیر 250 هزار تومان نیز یافت می شود.